Senaste nyss hos oss på STDG

Nya projekt, nya medarbetare och nya inriktningar

Första halvan av 2017 har varit precis lika fartfyllt som 2016 för oss på STDG. Med en större och unik maskinpark samt kompetens fortsätter vi att göra avtryck i den Svenska infrastruktursmarkanden, både på botten och på torra land.

Vi har några riktigt spännande projekt i orderboken just nu och en mycket fin beläggning långt fram i tiden, med det sagt är vi alltid flexibla när nya utmaningar dyker upp. Stort som litet.

Orderboken är fullspäckad och 2017 är redan fulltecknad.

Orderboken för 2018 fylls på snabbt och sammataget ordervärde för inkomna ordrar just nu ligger på närmare 150 milj. kronor., Vilket borgar för en stabil framtid och utveckling.

Vi på STDG är otroligt ödmjuka och tacksamma för att vårat hårda slit och arbete har gett avkastning ifrom av långa ramavtal, återkommande betsällare men främst, en helt grymt och fantastisk personalstyrka.

I listan här på sidan hittar du som vanligt information samt bilder från ett urval av våra projekt. Vill du ha den absolut senaste informationen från oss, besök gärna vår facebook sida.

Nyhetsarkiv

Fler nyheter

Ankarbalk i Gävle hamn

Vi har nu kommit igång med nya projekt i Gävle. Det är jättekul att återigen få förtroende att tillsammans med NCC och Gävle hamn bygga

Läs mer »

Välbehövlig spabehandling

Vårt lilla grävmudderverk SEJT har under semestern fått en välbehövlig spabehandling. Nu är det i sjön igen tillsammans med Lill Lennart i Skellefteå och gräver

Läs mer »

Johan VD får igen.

För att påminna Johan om att han är den bästa chef man kan tänka sig lämnade vi idag över en tavla, som Freddan målat, som

Läs mer »

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse